Valenta VIP TRAVEL

Застраховане

Видове застраховки

Поискайте персонализирано предложение за Вашата застраховка сега на : info@valenta-bg.com или 0888 973083 (WhatsApp, Viber).

Валента Вип Травел ООД - официален агент на БУЛСТРАД

Валента Вип Травел ООД е официален агент на БУЛСТРАД , част от ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – компания с близо 200-годишна история, в която работят над 25 000 служители в около 50 застрахователни компании в 25 държави. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е доверие и сигурност за клиентите и служителите.

Визия

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители. Стремим се да бъдем първи избор за нашите клиенти, да виждат в БУЛСТРАД стабилен и надежден партньор. Това ни позволява да затвърдим позицията си на лидер на българския застрахователен пазар. Ние Защитаваме важното – това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

Ценности

Създаваме стойност благодарение на общите ни ценности и многообразие, които черпим от нашия опит, натрупан в продължение на близо 200 години, обогатяван ежедневно от над 25 000 служители в 25 държави. Управляваме рисковете и ресурсите си внимателно и устойчиво. Спазваме обещанията си за доброто на нашите клиенти, акционери и обществото, защото защитата на това, което е най-важно за клиента, е отговорност за нас.

Мисия

Нашата мисия е да бъдем символ на стабилност и компетентност в областта на застраховането и защитата от рискове. Поставяме клиентите си на първо място. Използваме нашия опит, експертни знания и многообразие в подходите, за да им предлагаме най-подходящите застрахователни продукти на добри цени, при високо качество на обслужване.

Обещаваме

Да продължим да се развиваме и да предлагаме повече сигурност и защита на клиентите ни за по-безопасен и по-добър живот, да Защитаваме важното!