Valenta VIP TRAVEL

Funeral EXPO Arad

Допълнителна информация

355 лв.
3 дни/ 2 нощувки
Допълнително описание

ВАЛЕНТА ВИП ТРАВЕЛ – СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРОПЕРАТОР В ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯ И УЧАСТИЯ НА ИЗЛОЖЕНИЯ ВИ КАНИ ДА ПОСЕТИТЕ

FuneralEXPO Arad

ДАТИ: 0911.05.2024

FuneralEXPO е важен международен търговски панаир за погребалната и гробищната индустрия, който се провежда в Expo Arad International. Арад е исторически град в западна Румъния с около 159 000 жители, близо до границата с Унгария. Градът има богата история и култура, датираща от 11 век.

Арад е интересен, модерен град с активен културен живот. През центъра на града минава атрактивен, широк булевард от XIX век, обграден от представителни търговски и жилищни сгради, театър, православна и католическа катедрали, концертен дом и кметство (в неоренесансов стил).

 

FuneralEXPO се организира от Macrofox SRL в сътрудничество с Expo Arad International. Тази комбинация от опитен организатор и модерен изложбен център гарантира, че изложението е оптимално организирано и предлага на изложителите и посетителите професионална среда за бизнес отношения и обмен на знания.

Ще видите: Специално облекло за погребални оператори, фенери, параклиси, траурни мебели за погребални бюра, Продукти и оборудване за вътрешен и международен погребален транспорт, Погребално изкуство и погребални артикули за гробищата, ковчези, Танатоестетика и танатопраксис, текстил за ковчег, Нови и употребявани погребални автомобили, Венци и цветя, Погребални урни, Възпоменателни бижута, Погребални превозни средства, фото керамика, Системи за кремация, Машини и оборудване, Правна помощ

 

ЦЕНАТА от 355 лв. включва:

Транспорт, 2 нощувки със закуска в хотел 3/4 звезди /настаняване в двойна или тройна стая/,Трансфер до изложбения център,

медицинска застраховка, съдействие при осъществяване на бизнес контакти при предварителна заявка, Придружител от Валента.

 

Срок за подаване на заявки 10.04.2024 или до изчерпване на местата

Мероприятието е подходящо за фирмени посещения и награди

За информация и записване:

тел.:02/943 40 10; info@valenta-bg.com

 

 

Изпрати запитване