Valenta VIP TRAVEL

Пеглана Колбасица в Пирот

Допълнителна информация

175 лв.
2 дни/1 нощувка
Допълнително описание

ПРОГРАМА

1 ден 28.01.2023 София – Калотина – Пирот – Ниш

Отпътуване от  София в 6:30 ч. по маршрут София – Калотина – Пирот. Пристигане в Пирот. Свободно време за разглеждане и дегустация на невероятните месни изкушения. Този вид колбас е произведен от най-висококачествени меса, смесени с пикантни  подправки.  Колбасицата се произвежда още от времето на Османската империя. За Пеглана колбасица се използват внимателно подбрани парчета от козе, овче и говеждо месо, без свинско. Пеглана колбасица трябва да се консумира гореща, за да може да се усети специфичния вкус на подправките. През периода на съхнене, колбасите на всеки два  дни се пресоват, ето защо този вид наденица се нарича Пеглана колбасица (пресована, изгладена) и по този начин се оформя като подкова.
Отпътуване за Ниш. Настаняване в хотел. Свободно време за почивка. Празнична вечеря с богато меню, неограничени напитки местно производство, жива музика и много танци. Нощувка.
2 ден 29.01.2023 Ниш – София
Закуска. Освобождаване на хотела Отпътуване за  центъра на Ниш. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

Цената от 175 лв включва:Транспорт, Програма в Пирот и Ниш, 1 нощувка със закуска в хотел 3*, Празнична вечеря в ресторанта на хотела с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни  напитки местно производство и жива музика, Гранични и магистрални такси, Екскурзоводско обслужване, Мед. застраховка с асистанс с покритие 5000 евро.

Цената не включва:

Разходи от личен характер;

Входна такса за изложението в Пирот – 200 Динара;

Евентуална горивна такса, която може да бъде начислена в срок до 10 дни преди датата на отпътуване;

Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация.

Настаняване в единична стая – плюс 40 лв. / ограничена наличност/

 

Забележки:

Минимален брой туристи: 35 човека;

Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена;

Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 5 дни преди началото на екскурзията.

 

За резервации : 02 9434010; info@valenta-bg.com

Изпрати запитване