Valenta VIP TRAVEL

Optic World Izmir

Допълнителна информация

398 лв.
4 дни/ 3 нощувки
Допълнително описание

ВАЛЕНТА ВИП ТРАВЕЛ – СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРОПЕРАТОР В ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯ И УЧАСТИЯ НА ИЗЛОЖЕНИЯ

и           НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОПТИЦИ И ОПТОМЕТРИСТИ ВИ КАНЯТ ДА ПОСЕТИТЕ

Оптичното Изложение в Измир, Турция – 0710.03.2024г.

www.opticworld.com.tr

Предмет на търговското изложение:

диоптрични рамки, слънчеви очила, спортни и предпазни очила, калъфи за очила и аксесоари, корекционни стъкла, контактни лещи и аксесоари за контактни лещи. Оборудване, поддръжка, оптометрични, офталмологични и терапевтични уреди за диагностика и измервания, машини за оптични работилници, резервни части, оптични индустриални машини и други.

 

ПОСЕЩЕНИЕТО НА ТОВА ИЗЛОЖЕНИЕ, Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪВМЕСТНАТА ДЕЙНОСТ НА УС НА НАБОО И ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО, КОИТО ПОЕМАТ РАЗХОДИТЕ ЗА НОЩУВКИ!

ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ПОЛУЧАВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПОСЕТИТЕ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА ОТ 398 лв. ЗА ТРАНСПОРТ ПО ПРОГРАМАТА – МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!!!

 

ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАБОО СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ОТ 350 лв.!

 

ЦЕНАТА включва: Транспорт София – Измир – София, 3 нощувки със закуска на шведска маса /настаняване в двойни стаи/, трансфер до изложбения център, пропуски за посещението, медицинска застраховка, съдействие при осъществяване на бизнес контакти, придружител от Валента, Ползване на VIP залите за срещи.

Цената не включва: екскурзионните програми, допълнителни посещения на градове и лични разходи.

 

За информация и записване: тел.:02/943 40 10; info@valenta-bg.com

 

ПРОГРАМА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО

07.03.2024: Отпътуване от София в 05.00 ч. По време на пътуването ще имате удоволствието да преминете през новият мост над пролива Дарданели. Пристигане в Измир около 15.00ч. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка

 

08.03.2024: Закуска. 09.30 ч.  трансфер до изложбен център. Панаирна програма.

По желание: След изложението Туристическа обзорна програма:

  • Посещение на квартала Кършияка. Историческият Асансьор – намиращ се в еврейската част на града – стар външен асансьор, построен през 1907 г. Целта му е била да помага на жителите на града, които живеят на върха на хълма, да стигнат до своите домове. В миналото той е бил задвижван от воден механизъм, а в наши дни му е направена реставрация и работи с електричество. На върха на асансьора има ресторант, където от “птичи поглед” можете да се насладите на прелестите на град Измир;
  • Кемералти – най-оживената част на Измир. Това е централният пазарен район, започващ от Анафарталар Кадеси (Улицата на танцуващите дервиши) и стигащ до широкия крайбрежен площад “Конак Мейдани”.
  • Посещение на една от най-големите забележителности на града – часовника Саат Кулеси (Часовниковата кула).
  • Пристанището – това е второто по големина пристанище в Турция след Истанбул; Крайбрежната улица (алея кордон) – Мястото където вечер целият град излиза. Тук заведенията са изнесени буквално във водата на специални платформи. Заслужава си да седнете в такъв ресторант и да опитате различни морски дарове или традиционната измирска кухня.
  • Свободно време. Прибиране в хотела. Нощувка.

 

09.03.2024 Закуска. Посещение на панаира.

След обед по желание: Посещение на древният град Ефес и дома на Дева Мария, Фабрика за кожени изделия, Магазин за локуми и др. сувенири. Прибиране в хотела. Нощувка.

 

10.03.2024

Закуска. 09.00 ч. освобождаване на хотела и отпътуване към България. По пътя посещение на фабрика за маслини и продукти от маслини / зехтин, сапун, козметика/, Спирка в Одрин/ при желание на цялата група/. Пристигане в София късно вечерта.

 

МАКСИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ – 30 човека (максимум по 2-ма от една фирма/оптика).

Изпрати запитване