Valenta VIP TRAVEL

Нова Година в Белград

Допълнителна информация

649 лв.
4 дни/ 3 нощувки
Допълнително описание

НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!!!

Нова година 2023 в хотел PALACE 4* със собствен ПАНОРАМЕН ресторант в центъра!

НОВОГОДИШНА оферта в центъра на БЕЛГРАД на ТОП цена 649 лева!

ПАНОРАМЕН ресторант PALACE – ВИП ложата за BELGRADE Tower и новогодишната заря!

 ПРЕДИМСТВА на програмата:

 3 нощувки, 3 закуски, богата ВЕЧЕРЯ на 30.12. в ресторант „Кристал” в хотел PALACE!

 ГАЛА ВЕЧЕРЯ в ресторант „Белградска Панорама” и жива музика с INCOGNITO BAND

избрани български песни, Дунавско хоро и НЕ лимитиран ВНОСЕН и местен алкохол !

в ПОСЛЕДНИЯ ден на 2022 год. възможност за КРУИЗ по реките ДУНАВ и САВА!

 в ПЪРВИЯ ден на 2023 г. НАЗДРАВИЦА с отбрани вина в СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ, Нови Сад!

в хотел PALACE 4* – десет години традиция и качество, високо оценено от туристите! 

дати на провеждане: 30.12.22 – 02.01.2023

Хотели в Белград – PALACE Hotel 4*, вижте хотела тук: http://www.palacehotel.co.rs/

1 ден (30.12.2022): София – Белград – 420 км.

Сутринта в 06:30 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара, по маршрута: София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане в ранния следобяд в Белград и настаняване в хотел PALACE – 4*, перфектно разположен в сърцето на Стария Белград и само на крачка разстояние от: Калемегдан, улица „Княз Михайлова“, площада на Републиката и река Сава. Свободно време за освежаване и почивка. По желание организирана разходка с водача на групата и първи впечатления от непосредствено разположените до хотела забележителности на Белград. Вечеря на богата блок маса. Нощувка.

2 ден (31.12.2022): Белград – ПАНОРАМА на Белград – КРУИЗ по река ДУНАВ

Закуска на богата блок маса. В 09:00 часа (сръбско време) туристическа програма в Белград с автобус и местен екскурзовод, включваща: Дединие – един от най-богатите квартали на града – Къщата на цветята и къщата-музей на Йосип Брос Тито (отвън), Катедралния храм ”Св.Сава”, най – големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва още през 1894 г., площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, Стария и Новия съд, които са двете най-красиви сгради при крепостта „Калемегдан”. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане: круиз с туристически кораб по реките: Сава и Дунав.

Посветете 2 часа от престоя си в Белград на едно вълшебно мини круизно приключение с кораб и почувствайте магията на сръбската столицата, плавайки по две величествени реки: река Дунав и река Сава. Насладете се на панорамата на един древен град, единствен в Европа уникално разположен на две реки – там, където река Сава се влива в река Дунав! Плавайки по 20 километровият маршрут ще запечатате в съзнанието си дивната гледка при сливането на р. Сава с р. Дунав на фона на внушителната крепост Калемегдан, ще почувствате различния чар на Стария град с Катедралата и пристанището, носейки се по вълните на Дунав. На фона на приятна музика, оставете погледа да се рее в безкрайната редица на пусналите вечна котва кораби – атракциони и салове превърнати в къщи – ресторанти, запечатайте на обективите си грандиозните мостове над река Дунав, свързващи Стари и Нови Белград: Бранков мост, мост Панчево и моста на Ада. Докоснете се и до два от 16 – те острови по река Дунав: островът на войната и Ада Циганлия…Круизът по река Дунав е едно преживяване, което никога не се забравя! Завръщане в хотела. Свободно време и подготовка за новогодишното тържество.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2023 ГОДИНА, близо до звездите и фойерверките в новогодишната нощ в прекрасния ресторант „ Белградска панорама” на последния етаж на хотел „ПАЛАС” с богато меню, неограничено количество вносни и местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика. Нощувка.

3 ден (01.01.2023): Белград – Сремски Карловци – Нови Сад – Белград – 200 км

Закуска. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия с местен екскурзовод до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад. В 10:30 часа (сръбско време) отпътуване за Сремски Карловци – исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина, разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Свободно време за чашка ароматно кафе или обяд и разходка в приказния център на града. Отпътуване за Белград и попътна панорама към крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана – „Гибралтар на Дунава“. Завръщане в Белград в късния след обяд. Нощувка.

4 ден (02.01.2023) Белград – София

Закуска. Свободно време. В 10:00 часа (сръбско време) освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

 

РЕДОВНИ цени от 21 Октомври: 

На турист в двойна стая/ апартамент: 649 лева

На турист в единична стая: НЯМА налични!

Дете до 06.99 г. с 2ма възрастни в стая: 415 лева

Дете 07 до 11.99 г. 625 лева

Пакетната цена е в лева и включва:

транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус

3 нощувки с 3 закуски на богата блок маса в хотел PALACE – 4*

1 стандартна вечеря без напитки на богата блок маса в хотел Палас;

НОВОГОДИШЕН куверт в ресторант „Белградска ПАНОРАМА” в хотел PALACE 4* с богато меню, напитки без лимит: всички видове алкохол от уиски до прословутата дюлева ракия и безалкохолни напитки!!!

туристическа програма с местен екскурзовод в Белград

екскурзоводско обслужване

медицинска застраховка в ЗК „Левинс” с лимит на отговорност – 4000 евро

 

Пакетната цена НЕ включва:

По желание доплащане за допълнителна (четвърта нощувка със закуска в дата по избор) – 85 лева на турист

екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 3 вида вина и коняк с погача, сирене и вид месо) – 25 евро при минимум 25 туриста

круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод – 15 евро

застраховка медицински разходи в Чужбина за пътуващите със собствен транспорт

такса паркинг за пътуващите със собствен транспорт

 

Доплащане:

медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” се доплаща от туристи на възраст над 69 год. – 10 лева!

 

 

Доплащане: на турист в две посоки, който отпътува от град:

– Петрич и Сандански – 30 лева

– Благоевград – 20 лева

– Дупница – 15 лева

 

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от цените!

 

Туристите със собствен транспорт нямат запазени места в автобуса при задължителната тур.програма. Те могат да се включат в програмата, само ако има свободни места в автобуса.

 

Необходими документи:

лична карта или  задграничен паспорт;

за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

 

Начин на плащане:

депозит – 200 лева на турист, доплащане до 12 декември 2022

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 35 души: 10 дни преди началната дата.

 

няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната

 

 

Агенцията си запазва правото за промени в реда на изпълнение на програмата!

Изпрати запитване