Valenta VIP TRAVEL

Мини почивка в Гърция

Допълнителна информация

345 лв.
4 дни/3 нощувки
Допълнително описание

МИНИ ПОЧИВКИ В ГЪРЦИЯ- ПЕРЕА

ХОТЕЛ AEGLI – www.aigli-hotel.gr

https://youtu.be/HtaDaMNY1Es

Peraia се намира на южния бряг на Термалния залив, на 15 км южно от центъра на Солун.

Предлагаме ви нещо уникално : Почивка, плаж, шопинг, развлечения и невероятна кухня

Хотел Айгли на брега на морето

Aigli Hotel е прекрасен хотел, разположен точно на красивия пясъчен плаж на Переа .Философията на нашия хотел произтича от простата идея, че трябва непрекъснато да предоставяме отлични услуги и настаняване на нашите уважавани гости и да превръщаме престоя им при нас в незабравимо преживяване.

Ресторант & Бар

Можете да се насладите на разнообразие от кулинарни възможности в нашия ресторант, с акцент върху средиземноморската кухня, която насърчава използването на пресни местни продукти. Нашият ресторант ще ви удиви със своето качество и неповторима атмосфера с изглед към морето.

За едно различно, но също толкова приятно преживяване, нашето хотелско лоби с прекрасния хотелски бар ви очаква да опитате уникални вкусове на кафе, напитки и прекрасни коктейли.

 

Плаж Переа (Perea beach)

Плажът Perea е почти двукилометров плаж в малко едноименно село близо до Солун. Заедно с двамата най -близки, тя се гордее с награждаването със Син флаг. Плажът е гладък, първо плитък, след това с рязко увеличаване на дълбочината. Така че плуването там е удобно както за децата, така и за тези, които обичат да се гмуркат от кея. Кафенета и таверни, разположени наблизо, спасяват от изтощителната топлина

ДАТИ, ЦЕНИ И БРОЙ ПОМЕЩЕНИЯ:

01-04.06.2023- 345 лв- 20 rooms

22-25.06.2023- 345 лв- 20 rooms

01-06.09.2023- 495 лв- 20 rooms

21-24.09.2023- 345 лв- 20 rooms

Цената включва : Транспорт с автобус, 3 нощувки със закуски при настаняване в двойни и тройни стаи/ самостоятелни стаи няма/,  застраховка , придружаващ туроператор.

 

За записване и информация : info@valenta-bg.com

СРОК ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА

Изпрати запитване