Valenta VIP TRAVEL

Истанбул за малки и големи 01. – 04. 09. 2022 с посещение на 3 атракциона и 5  бонуса

Допълнителна информация

285 лв. лв.
4 дни/ 3 нощувки
Цената включва
ЦЕНАТА ОТ 285 ЛВ. ВКЛЮЧВА: •Транспорт с комфортен туристически автобус (В случай, че групата е под 20 туристи, транспортът ще бъде с микробус; •3 нощувки със закуски в хотел *** в Истанбул със сертификат за "безопасен туризъм" •1 вечеря - БОНУС •Посещение на Aqua Floria- без включен билет за атракционите- БОНУС •Посещение на фабрика за кожени изделия- БОНУС •Посещение на шоу роом на фабрика за локум, козметика , подправки и масла - БОНУС •Посещение Одрин- БОНУС •Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR •Придружаващ туроператор.
Цената не включва
Цената не включва: - разходи от личен характер; - застраховка отмяна на пътуване;
Допълнително описание

Специална програма  за малки и големи – 01. – 04. 09. 2022 – Истанбул с посещение на 3 атракциона и 5  бонуса

Увеселителен парк Vialand в Истанбул

Увеселителни атракциони за всички възрасти и търговски център с ресторанти и развлечения.

Първият Мега международен увеселителен парк в Истанбул, Турция работи на обща площ от 600,000 m2 и е по проект в който до момента са инвестирани около един милиард и половина турски лири.
В парка има обособени зони за забавления за всички вкусове. Малките посетители могат да се забавляват в специално обособена зона, предлагаща множество атракциони – влакче с което обикалят умален вариант на целия свят, блъскащи се колички и въртележки, малчуганите дори могат да станат герои във филми в специалния симулатор.
Търсачите на силни усещания имат на разположението си влакчета виещи се в облаците, рафтинг, приключение в мрачен сафари тунел, тунел на ужасите и други изненади! Парка има и историческа зона, която предлага разходка по улиците на стария Истанбул, както и пътешествие до 1453 г. в деня на покоряването на града!
Шопинг маниаците също няма да останат разочаровани, множество магазини удовлетворяващи и най-капризните вкусове  ви очакват в шопинг центъра.
Паркът разполага с  ресторанти,  5D кино, шоу център. Концерти през цялото лято и много изненади Ви очакват във VIALAND –  отговорът на всичко, което търсите.

Аква Флория – Истанбул

Главният аквариум на Истанбул е развлекателен комплекс, разположен на брега на Мраморно море. Издигнат е през 2011 г. и оттогава се превърна в яростен конкурент на европейските и американските аквариуми. Това се дължи на факта, че отговаря на всички международни стандарти, включително най-новите технически средства, с които се грижи за морския живот.

Ако решите да посетите Истанбулския аквариум, тогава не забравяйте, че общият брой на морските и сухоземните жители е повече от 15 000, което вече е впечатляващо. Комплексът обаче е известен не само с наличието на аквариум. Истанбулски аквариум Флория- това също е:

5D кина,и кафенеи ресторантии магазини за сувенирии уникална архитектура

и голям търговски комплекс, който ще се хареса както на деца, така и на възрастни.

Аквариумът Florya в Истанбул заема около 22 хиляди квадратни метра. м. В същото време обемът на водата е най-малко 6800 кубически метра. Това още веднъж потвърждава грацията и мащаба на обекта. Ако пространството за морски обитатели е 6800 квадратни метра, то за посетители са предназначени само 6000. Това пространство обаче понякога не е достатъчно, тъй като тук идват посетители от цялата планета.

WATERGARDEN İSTANBUL в Азиатската част на Истанбул.

WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за “най-големият” басейн в Европа. Преминаване по мост над пролива Босфор и възможността да се насладите на невероятната красота на осветените в различни цветове мостове и сгради около пролива.

Изпрати запитване