Valenta VIP TRAVEL

ИСТАНБУЛ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ- с посещение на 3 атракциона и 4  бонуса

Допълнителна информация

395 лв.
4дни с 3 нощувки
Допълнително описание

Специална програма  за малки и големи – 04. – 07. 07. 2024 – Истанбул с посещение на 3 атракциона и 4  бонуса

Увеселителен парк Vialand в Истанбул

Увеселителни атракциони за всички възрасти и търговски център с ресторанти и развлечения.

Първият Мега международен увеселителен парк в Истанбул, Турция работи на обща площ от 600,000 m2 и е по проект в който до момента са инвестирани около един милиард и половина турски лири.
В парка има обособени зони за забавления за всички вкусове. Малките посетители могат да се забавляват в специално обособена зона, предлагаща множество атракциони – влакче с което обикалят умален вариант на целия свят, блъскащи се колички и въртележки, малчуганите дори могат да станат герои във филми в специалния симулатор.
Търсачите на силни усещания имат на разположението си влакчета виещи се в облаците, рафтинг, приключение в мрачен сафари тунел, тунел на ужасите и други изненади! Парка има и историческа зона, която предлага разходка по улиците на стария Истанбул, както и пътешествие до 1453 г. в деня на покоряването на града!
Шопинг маниаците също няма да останат разочаровани, множество магазини удовлетворяващи и най-капризните вкусове  ви очакват в шопинг центъра.
Паркът разполага с  ресторанти,  5D кино, шоу център. Концерти през цялото лято и много изненади Ви очакват във VIALAND –  отговорът на всичко, което търсите.

Аква Флория – Истанбул

Главният аквариум на Истанбул е развлекателен комплекс, разположен на брега на Мраморно море. Издигнат е през 2011 г. и оттогава се превърна в яростен конкурент на европейските и американските аквариуми. Това се дължи на факта, че отговаря на всички международни стандарти, включително най-новите технически средства, с които се грижи за морския живот.

Ако решите да посетите Истанбулския аквариум, тогава не забравяйте, че общият брой на морските и сухоземните жители е повече от 15 000, което вече е впечатляващо. Комплексът обаче е известен не само с наличието на аквариум. Истанбулски аквариум Флория- това също е:

5D кина,и кафенеи ресторантии магазини за сувенирии уникална архитектура

и голям търговски комплекс, който ще се хареса както на деца, така и на възрастни.

Аквариумът Florya в Истанбул заема около 22 хиляди квадратни метра. м. В същото време обемът на водата е най-малко 6800 кубически метра. Това още веднъж потвърждава грацията и мащаба на обекта. Ако пространството за морски обитатели е 6800 квадратни метра, то за посетители са предназначени само 6000. Това пространство обаче понякога не е достатъчно, тъй като тук идват посетители от цялата планета.

WATERGARDEN İSTANBUL в Азиатската част на Истанбул.

WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. Преминаване по мост над пролива Босфор и възможността да се насладите на невероятната красота на осветените в различни цветове мостове и сгради около пролива.

 

 

 

ПРОГРАМА

 1. Ден: Отпътуване от София- 5,45-6.00ч.автогара Сердика ,07.00 – магистрала Тракия ШЕЛ при разклона за Пазарджик , 07,30 – Магистрала Тракия – Бензиностанция Еко след разклона за Пловдив 08,30 – Димитровград Бензиностанция Зара на изхода от града посока ХасковоПреминаване на КПП “Капитан Андреево” и КПП „Капъкуле“. Пристигане в Истанбул.  Посещение на Аквариум.Настаняване в хотел . 20.30 – Посещение на бар вариете с ориенталска програма вечеря с включени без лимит напитки и шоу www.garmuzikhol.com  Нощувка.
 2. Ден: Закуска. Посещение на шоу роом фабрика за локум, подправки, козметика и още… По желание /с/у допълнително заплащане/Целодневно посещение на увеселителния парк Виаленд

19,15 ч. Вечеря с атракционна програма на кораб-ресторант по Босфора (трансфер от хотела, традиционни турски мезета, сезонна салата, риба на скара или пилешка пържола, десерт, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, турско кафе) http://pereme.com.tr/en_dinner-turkish-night-show   Нощувка .

 1. Ден: Закуска. По желание /с/у допълнително заплащане/: 08.30ч. – Екскурзия по желание (срещу доплащане) разходка с корабче по „Босфора“ – една незабравима разходка, по време на която, ще чуете пленителният разказ на екскурзовода за двореца Долмабахче, за най-скъпият хотел в града – двореца Чъраан сарай, за изящната джамия Ортакьой, за двата моста над Босфора, за крепостите Румели и Анадолу хисар и най-красивият летен дворец на Османската империя Бейлербей, за кулата на девицата – Къз кулеси и др. Следва по желание и (срещу доплащане при мин. 15 човека) посещение на небостъргача „Сапфир“ – най-високата жилищна сграда в Европа. 64 етажа Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул.

17.00 ч. По желание /с/у допълнително заплащане/– Отпътуване за  WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Връщане в хотела. Нощувка

 1. Ден: Закуска. 8.30 ч.- Отпътуване за България с престой в Одрин- шопинг и обяд . Пристигане в България – вечерта.

ЦЕНАТА ОТ 395 ЛВ. ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус (В случай, че групата е под 20 туристи, транспортът ще бъде с микробус;
 • 3 нощувки със закуски в хотел *** в Истанбул със сертификат за „безопасен туризъм“
 • Посещение на Aqua Floria- без включен билет за атракционите- БОНУС
 • Посещение на фабрика за кожени изделия- БОНУС
 • Посещение на шоу роом на фабрика за локум,  козметика , подправки и масла – БОНУС
 • Посещение Одрин- БОНУС
 • Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR
 • Придружаващ туроператор.

Цената не включва:
– разходи от личен характер;
– застраховка отмяна на пътуване;

  МЕРОПРИЯТИЕ EUR
1. Посещение на Aqua Floria- без включен билет за атракционите БОНУС
2. Посещение на шоу роом  на фабрика за локум,  козметика , подправки и масла БОНУС
3. Посещение на фабрика за кожени изделия- БОНУС
4. Увеселителния парк Виаленд /трансфер, целодневен билет и придружител/ Уточняване около 50
5. Вечеря с атракционна програма в ресторант „Гар Газино“ 35
6.         Круиз по пролива Босфор 30
7. Посещение на небостъргача „САПФИР – транспорт, местен лицензиран екскурзовод на български език, входни такси 35
8. WATERGARDEN İSTANBUL 15
9. Одрин БОНУС

Агенцията си запазва право на промени при изпълняване последователността на програмата.

Агенцията си запазва право на промени в цените при драстични промени от страна на партньорите и горивата

ЦЕНИТЕ СА ВАЛИДНИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ ДО 20.06 ИЛИ  ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА

За записвания на тел. 0888550390  или info@valenta-bg.com

Изпрати запитване