Valenta VIP TRAVEL

HOSTECH by TUSID Istanbul 2023

Допълнителна информация

375 лв.
4 дни/ 3 нощувки
Допълнително описание

ПОКАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕ В ИСТАНБУЛ

21-24 September 2023

 

Панаир за хотелиерско, ресторантьорско, гастрономическо и кухненско оборудване в областта на най-големия и втория по големина в Европа в Турция, Hostech by TUSID – 25. Международният панаир за хотели, ресторанти, кафенета, сладкарско оборудване и технологии подкрепи индустриалната кухня, пералното, сервизното и кетъринг оборудване Асоциацията на индустриалците и бизнесмените (TUSID) и ще бъде организиран от TUYAP панаири и изложения организация Inc. 25-ият международен търговски панаир ще се проведе на 20-24 септември 2023 г. в сътрудничество с TUSID и TUYAP.

HOSTECH by TUSID Fair ще се проведе в Истанбул Експо Център (IFM), както и в предишни години. Което е едно от водещите международни търговски изложения за сектора ХОРЕКА, индустрията, обслужваща индустриални кухненски, сервизни, кетъринг, перални, сладкарски и хлебни машини и оборудване, договорно обзавеждане, текстил, декорация, почистване, осветление, архитектура, като басейн и озеленяване включват широка гама от продукти и услуги от всички съответни сектори.

 

ЦЕНА: 375 ЛВ.

ВКЛЮЧВА: Транспорт; 3 нощувки със закуски ; 2 дни Трансфер хотел-изложбен център -хотел; Ползване на зала за разговори; Пропуски за изложението; Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”; Придружаващ туроператор.

В ПРОГРАМАТА СМЕ ВКЛЮЧИЛИ ОЩЕ ПОСЕЩЕНИЯ НА МОЛОВЕ , АУТЛЕТИ, ЕКСКУРЗИИ

И ЗАБАВЛЕНИЯ , ЗА КОИТО АКО ЖЕЛАЕТЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО

СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ:  ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА 35 МЕСТА

 

ВКЛЮЧВАНЕТО В ПЪТУВАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМУЛЯР , КОЙТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ОБАЖДАНЕ НА 02 9434010 ИЛИ ЗАПИТВАНЕ НА email: info@valenta-bg.com

 

Изпрати запитване