Valenta VIP TRAVEL

Eurasia Packaging & FoodTech Istanbul 13-16.10.2022

Допълнителна информация

295 лв. лв.
4 дни/ 3 нощувки
Допълнително описание

ВАЛЕНТА ВИП ТРАВЕЛ – СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРОПЕРАТОР
В ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯ И УЧАСТИЯ НА ИЗЛОЖЕНИЯ ВИ КАНИ ДА ПОСЕТИТЕ

Eurasia Packaging ISTANBUL – 27-ми Международен панаир за Опаковъчната индустрия

и

Food Tech Istanbul – 16-ти Международен панаир за технологии и машини в Хранително Вкусовата Промишленост.

13-16 Октомври 2022 

Eurasia Packaging Истанбул – Главното събитие за технологии в опаковането в Евразия ще събере повече от 1000 доставчици от всички краища на света. Индустрии, изискващи висококачествени опаковъчни решения, включително хранителна и нехранителна промишленост, козметика, автомобилостроене, текстил, здравеопазване и др. Eurasia Packaging Истанбул и съвместно провеждащия се Food-Tech Eurasia, продължава да бъде водеща инезаменима платформа за опаковъчни продукти, машини за опаковане, печат и конвертиране на опаковки, технологии за обработка в F&B сектора.

Двете събития служат като стратегическо място за среща на  производителите на храни и опаковъчната индустрия от Близък изток, ОНД, Русия, Балкани, Източна Европа, Африка, Западна Европа, Западна и Централна Азия.

Предлагаме Ви пакет за организирано посещение на панаира: Транспорт София-Истанбул-София (с възможност за присъединяване по маршрута), 3 нощувки със закуска в хотел 3-4* в Истанбул, трансфер до Изложбен център, безплатен Пропуск за изложението (за първите 15 записали се, след това цената е 10 евро), медицинска застраховка, съдействие при осъществяване на бизнес контакти, придружител от Валента, Ползване на VIP залите за срещи.

Цена на пакета услуги:  295 лв.

 

Участието в посещение на изложението е присъщ разход, за който получавате фактура.

За информация и записване: тел.: 02/943 40 10; info@valenta-bg.com

Изпрати запитване