Valenta VIP TRAVEL

Agroshow Eurasia 8-11.12.2022

Допълнителна информация

295 лв.
4 дни/ 3 нощувки
Допълнително описание

ВАЛЕНТА ВИП ТРАВЕЛ – СПЕЦИАЛИЗИРАН ТУРОПЕРАТОР В ОРГАНИЗИРАНЕ НА

ПОСЕЩЕНИЯ И УЧАСТИЯ НА ИЗЛОЖЕНИЯ ВИ КАНИ ДА ПОСЕТИТЕ

Agro Show Eurasia  0811.12.2022 ИСТАНБУЛ   www.agroeurasia.com

В 12 ЗАЛИ ЩЕ ВИДИТЕ:

Селскостопанска техника и технологии

Селскостопански трактори, Оборудване за обработка на почвата, Сеитба, Оборудване за засаждане, Оборудване за торене, Оборудване за растителна защита, Оборудване за напояване и дренаж, Лозя / Оборудване за градински растения, жътва, оборудване за вършитба,Оборудване за обработка след прибиране на реколтата, Оборудване за механизация на добитъка, Транспортно, трансмисионно и товарно оборудване, Мелиорация и спомагателно оборудване, системи за ранно предупреждение, превенция, Оборудване за почистване на остатъци след прибиране на реколтата, Прецизни селскостопански технологии, Енергийни единици.

Друго оборудване

Технологии за оранжерии

Части и аксесоари за селскостопанска техника

Кабини на трактори, Обработващи органи като дискове, крака, крайни пръти и др. за машини за обработка на почвата, Оси за селскостопански ремаркета, Ножици, Спирачно оборудване, Джанти и гуми за селскостопанска техника, Лампи и рефлектори, Хидравлични системи, Електрически двигатели, Двигатели с вътрешно горене, Системи за климатизация и охлаждане, вентили, витла, резервоари и др.

Принадлежности и консумативи за селскостопанска техника

Боя, хидравлично масло, двигателно масло, грес, акумулатори, лампи, антифриз, въздушни филтри, дюзи за селскостопански спрей и др.

Консумативи за селскостопанска продукция

Общи резервни части

ЦЕНАТА от 295 включва:

Транспорт, 3 нощувки със закуска на шведска маса /настаняване в двойна или тройна стая/,Трансфер до изложбения център, медицинска застраховка, съдействие при осъществяване на бизнес контакти при предварителна заявка, придружител от Валента, Ползване на VIP залите за срещи.

Мероприятието е подходящо за фирмени посещения и награди

ПРИ ГРУПИ НАД 35 ЧОВЕКА ОТПЪТУВАНЕ ОТ ВСЕКИ ГРАД

/С МИНИМАЛНО ДОПЛАЩАНЕ ОТ ОТДАЛЕЧЕНИ РАЙОНИ/

За информация и записване:

тел.:02/943 40 10; info@valenta-bg.com

Изпрати запитване